Titre
The Last Days of Haute Cuisine / America's culinary Revolution
Auteur
Kuh, Patric
Langue
anglais
ISBN
9780670891788
Éditeur
Viking
Prix
€ 9,99(Excl. toute livraison)
Détails
2001, 241 pp, gebonden, Conditie : Als nieuw
Plus d'informations
The story begins in 1939 with the arrival in New York of Henri Soulé, maître restaurateur of the city's very luxe Le Pavillon. It proceeds to explore such dining milestones as the counterculture-spawned Chez Panisse, Spago and other grilled-pizza lodestars, Sirio Maccione's post-elitist Le Cirque, and Danny Meyer's high-end yet democratized Union Square Cafe. It also tells of food deities like Julia Child, M.F.K. Fisher, James Beard, and Alice Waters--and the cookbook writers, celebrity chefs, and restaurateurs (roles sometimes embodied in a single person) who help craft our modern culinary world. A chef himself, Kuh also presents (sometimes gratuitously) personal anecdotes about the back-of-the-house restaurant cosmos.
Budget Boek
Alkmaar
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